berta-font
berta-font

Berta Font és metge i des d’aquesta perspectiva professional ensenya a les persones a relacionar-se millor amb el menjar.

Promoc la cultura de la bona relació amb els aliments amb l’objectiu d’obtenir els màxims beneficis per al nostre cos.S’autodefineix com a admiradora de la natura i considera el cos humà com a un mecanisme precís i complex, "màgic", que cal cuidar amb saviesa i responsabilitat.

La seva missió la té molt clara: compartir els coneixements fisiològics que té per a fer que la gent alimenti el seu cos de la forma més favorable i profitosa possible, arribant a un nivell màxim de benestar físic, mental i emocional.

Berta Font porta a terme la seva missió amb el concepte d’alimentació positiva, que inclou des dels aliments que triem, la forma en què els preparem, el temps que dediquem a menjar, què fem amb les restes i fins la companyia amb la que gaudim del fet de menjar.

Amb aquesta funció educativa i de comunicació, Berta Font es dirigeix al públic general, a infants, adolescents i adults, a pares i mares, a mestres i professors, així com també a d’altres professionals de la salut.

La seva tasca la desenvolupa en diferents entorns, incloent-hi la pròpia consulta mèdica, escoles i instituts, organismes públics i privats, i també en els mitjans de comunicació.

Berta Font aporta a aquesta nova vessant de la seva activitat tota la experiència com a professional de la medicina, així com la seva voluntat de servei. Llicenciada a La Vall d’Hebron, un dels hospitals universitaris catalans de referència nacional i internacional, Berta Font ha treballat durant més de 20 anys en la revisió crítica de la literatura científica i en el sector de la publicitat relacionada amb la salut.


Educo hàbits i conductes positives vers els aliments, sense imposar restriccions o prohibicions que limitin el benestar integral.

berta-font-linkedin